Detalii proiect

Agentia Imobiliara PREMIER Grup va propune spre achizitie modele deosebite de apartamente in bloc nou, in cadrul Ansamblului Rezidential Smart Apartaments din zona CUG.

Smart Apartments este un ansamblu, cu un design deosebit, avand ca regim de inaltime Demisol+ Parter+2 nivele+Mansarda. Structura de rezistenta este pe cadre din beton, proiectata conform normativelor in vigoare, atent verificata de autoritatile competente. Peretii interiori de compartimentare sunt realizati din zidarie de caramida avand proprietati fonoizolante. Exteriorul blocului este foarte important pentru confortul termic, motiv pentru care este folosita caramida de cea mai bună calitate, izolată cu termosistem de 100mm.

Apartamentele vor fi dotate in standard cu incalzire in pardoseala, aer conditionat, usi interioare din lemn masiv, gresie, faianta si obiecte sanitare import Spania si Italia, parchet melaminat, centrala termica pe gaz, tamplarie tripan Salamander, loc de parcare gratuit, loc de joaca pentru copii, acces securizat in complex, monitorizare video permanenta si multe alte dotari si functionalitati de top personalizare și finisaje la alegerea clientului, aer conditionat gratuit în fiecare apartament, incalzire in pardoseala cu teava de calitate Rehau, sapa cu aditiv special de dilatatie, gresie, faianta si obiecte sanitare import Spania si Italia, bucatarie inchisa, baie cu geam mare, centrala termica pe gaz cu termostat de ambient, parchet melaminat, usi interioare din lemn masiv, instalatie electrica cu prize si intrerupatoare Schneider.

Imobilul pune la dispozitie apartamente cu 1, 2 si 3 camere, cu suprafete generoase, compartimentari moderne si preturi foarte accesibile (de la 800 euro/mp), fiind predate complet finisate.
Termenul de finalizare este estimat în Octombrie-Noiembrie anul 2018, cand va fi predata posesia de fapt catre proprietari.

Smart Apartments se dezvolta în zona CUG, o zona a orasului ce a devenit din ce în ce mai activa pe piata imobiliara in ultima perioada. Complexul este amplasat la o distanta mica de Centrul Comercial SELGROS şi Piata agroalimentara CUG, avand la dispozitie: farmacii, spalatorie auto, curatatorie haine, servicii bancare si financiare, servicii telefonie mobila, petshop-uri, cafenele, salon coafor, galerie fashion etc. De asemenea,  in 10 minute puteti ajunge in zona centrala, respectiv Palas Mall, accesul realizandu-se facil, atat cu masina personala, cat si cu mijloacele de transport in comun.

Modele apartamente din proiect


Apartamente cu 1 camera

Apartament 1 camera, CUG, 38mp

Apartament 1 camera, CUG, 38mp

bloc nou

EUR 29,960

Cod oferta: PG 22483


Apartamente cu 2 camere

Apartament 2 camere, CUG, 61mp

Apartament 2 camere, CUG, 61mp

bloc nou

EUR 48,640

Cod oferta: PG 22505

Apartament 2 camere, CUG, 53mp

Apartament 2 camere, CUG, 53mp

bloc nou

EUR 42,280

Cod oferta: PG 22493


Apartamente cu 3 camere

Apartament 3 camere, CUG, 71mp

Apartament 3 camere, CUG, 71mp

bloc nou

EUR 56,880

Cod oferta: PG 22516

Top