Detalii proiect

Agentia PREMIER Grup va propune spre vanzare apartamente cu 2 camere in cadrul proiectului REALIS Residence, care cuprinde 24 de apartamente, cu suprafeţe de la 42mp până la 56mp totali, dispuse într-un imobil cu o singura scara, avand regim de înălţime P+3E şi curte interioară cu locuri de parcare.
Imobilul pune la dispoziţie apartamente cu 2 camere, cu suprafeţe generoase, compartimentari moderne şi preţuri foarte accesibile (de la 950 euro/mp), fiind predate complet finisate.
Termenul de finalizare este estimat în primavara anului 2017, cand va fi predata posesia de fapt catre proprietari.

REALIS Residence se dezvolta în zona CUG, o zona a orasului ce a devenit din ce în ce mai activa pe piata imobiliara în ultima perioada. Complexul este amplasat la o distanţă mica de Centrul Comercial SELGROS şi Piata agroalimentara CUG, avand la dispozitie: farmacii, spalatorie auto, curatatorie haine, servicii bancare şi financiare, servicii telefonie mobila, petshop-uri, cafenele, salon coafor, galerie fashion etc. De asemenea,  în 10 minute puteţi ajunge în zona centrala, respectiv Palas Mall, accesul realizandu-se facil, atat cu maşina personala, cat şi cu mijloacele de transport în comun.

Complexul Realis Residence beneficiaza de toate utilitaţile necesare unui mod de viaţa modern, fiind conceput să ofere nu numai o simpla locuinţa clientului, ci un apartament deosebit, în care confortul, intimitatea şi siguranta sunt cerinte absolute.

Modele apartamente din proiect


Apartamente cu 2 camere

Apartament 2 camere, Nicolina, 42mp

Apartament 2 camere, Nicolina, 42mp

bloc nou

EUR 43,000

Cod oferta: PG 8746

Top