Detalii proiect

Agentia PREMIER GRUP va ofera spre vanzare apartamente cu 2 si 3 camere intr-un bloc nou.

Situat intr-o zona apropiata Copoului, departe de zgomotul si agitatia urbana, dar totodata aproape de importantele puncte de interes ale Iasului.

Blocul este construit dupa ultimele norme europene, pe cadre din beton armat, cu peretii exteriori si interiori din caramida. Materialele de inalta calitate, finisajele executate de profesionisti, linistea oferita de zona, suprafata apartamentelor foarte generoasa si compartimentarea excelenta, multumesc si cele mai exigente gusturi in materie de locuinte.

Imobilele se predau complet finisate cu urmatoarele dotari: centrala termica proprie, aer conditionat, tamplarie exterioara din PVC cu geam termopan, izolat exterior cu termosistem de 10 cm, obiecte sanitare, usi pentru interior din lemn, usa metalica la intrare, gresie, faianta, parchet si racordate la toate utilitatile orasului, canalizare, curent electric, apa curenta, gaze naturale.

Pe langa multiplele facilitati oferite de zona, in interiorul complexului gasim, locuri de parcare subterane multiple spatii verzi, zone de joaca pentru copii special amenajate.

Modalitati de plata:

1500 euro/mp –  oferta este condiționată de achitarea integrală în avans a prețului apartamentului.

1700 euro/mp – pret pentru achitarea unui avans de minim 50%. 

Modele apartamente din proiect


Apartamente cu 2 camere

Apartament 2 camere, Copou, 75mp

Apartament 2 camere, Copou, 75mp

bloc nou

EUR 1,500

Cod oferta: PG 27188


Apartamente cu 3 camere

Apartament 3 camere, Copou, 78mp

Apartament 3 camere, Copou, 78mp

bloc nou

EUR 1,500

Cod oferta: PG 27192

Top