Detalii proiect

Oscar Residence este un complex de proiecte noi, situat in zona Pacurari-Popas Pacurari. Acesta dispune de apartamente spatioase situate intr-o zona linistita, dar si cu acces la principalele puncte de interes din Iasi. Este alcătuit din 5 blocuri, fiecare avand 16 apartamente.

Structura de rezistenta a blocului este pe cadre cu bare din fier, fiecare stalp contine 16 bare cu diametrele cuprinse intre 12 și 18 milimetri, astfel ca apartamentele pot fi ulterior modificate dupa bunul plac, fara ca structura generala a blocului sa fie afectata. Fundatia a fost realizata de la -3 metri in pamant, fiind folosite peste 16 tone de fier si aproximativ 150 metri cubi de beton. Imobilul are beneficiul posibilitatii de a alege dintr-o gama variata de materiale de finisare pentru o personalizare cat mai exacta: gresie, faianta, granit, tipul de parchet, centrala, boiler etc.

Printre facilitatile de care dispun locuintele se numara si parcarea supraterana, unde fiecare locatar are loc asigurat si luminat pe timpul noptii plus piscina acoperita si foisoare, locuri de joacă special amenajat și echipate pentru copii. Aceștia vor fi supravegheati de un personal bine calificat.

Termenul de finalizare a proiectului este 15.01.2017!


Apartamentele sunt imbunatatite cu:

  • centrală termică proprie;
  • contorizare invididuală (gaz, apometre, energie electrica);
  • instalaţie electrică realizata din cupru;
  • placaje ceramice în baie si bucatarie;
  • bai complet utilate si amenajate cu travertin/marmura/granit;
  • interfon.

Modele apartamente din proiect

Top