Detalii proiect

Agentia Imobiliara PREMIER Grup va propune spre achizitie modele deosebite de apartamente intr-un bloc nou – Nicolina Residence din zona Nicolina II!

Nicolina Residence este un ansamblu, cu un design deosebit, avand ca regim de inaltime Demisol+ Parter+3 nivele. Structura de rezistenţă este pe cadre din beton, proiectată conform normativelor în vigoare, atent verificată de autorităţile competente. Pereţii interiori de compartimentare sunt realizaţi din zidărie de cărămidă având proprietăţi fonoizolante. Exteriorul blocului este foarte important pentru confortul termic, motiv pentru care este folosită căramidă de cea mai bună calitate, izolată cu termosistem de 100mm.

Imobilul pune la dispoziţie apartamente cu 1 si 2  camere, cu suprafeţe generoase, compartimentari moderne şi preţuri foarte accesibile (de la 1.300 euro/mp), fiind predate complet finisate.
Termenul de finalizare este estimat în Decembrie anul 2018, cand va fi predata posesia de fapt catre proprietari.

Imobilul Nicolina Residence se dezvolta în zona Nicolina II, o zona a orasului foarte aproape de Centru si de centrele comerciale importante din Iasi. Constructia este amplasata la o distanţă mica de Centrul comercial Palas Mall. Accesul spre centru realizandu-se facil, atat cu maşina personala, cat şi cu mijloacele de transport în comun.

Nicolina Residence beneficiaza de toate utilitaţile necesare unui mod de viaţa modern, fiind conceput să ofere nu numai o simpla locuinţa clientului, ci un apartament deosebit, în care confortul, intimitatea şi siguranta sunt cerinte absolute.

Modele apartamente din proiect


Apartamente cu 1 camera

Apartament 1 camera, Nicolina Residence,38mp

Apartament 1 camera, Nicolina Residence,38mp

bloc nou

EUR 49,700

Cod oferta: PG 21100

Apartament 1 camera, Nicolina Residence,39mp

Apartament 1 camera, Nicolina Residence,39mp

bloc nou

EUR 50,000

Cod oferta: PG 21097


Apartamente cu 2 camere

Apartament 2 camere, Nicolina Residence,60mp

Apartament 2 camere, Nicolina Residence,60mp

bloc nou

EUR 78,000

Cod oferta: PG 21107

Apartament 2 camere, Nicolina Residence,57mp

Apartament 2 camere, Nicolina Residence,57mp

bloc nou

EUR 73,700

Cod oferta: PG 21104

Top