Detalii proiect

Agentia PREMIER Grup va propune spre vanzare apartamente cu 1 si 2 camere in cadrul proiectului Galata Residence, care cuprinde 48 de apartamente, cu suprafeţe de la 36mp până la 64mp totali, dispuse într-un imobil cu o singura scara, avand regim de înălţimeD+ P+4E+M şi curte interioară cu locuri de parcare.
Imobilul pune la dispoziţie apartamente cu 1 si 2 camere, cu suprafeţe generoase, compartimentari moderne şi preţuri foarte accesibile (de la 1000 euro/mp), fiind predate complet finisate.
Termenul de finalizare este estimat în Vara anului 2017, cand va fi predata posesia de fapt catre proprietari.

Galata Residence se dezvolta în zona Galata, o zona a orasului ce a devenit din ce în ce mai activa pe piata imobiliara în ultima perioada. Complexul este amplasat la o distanţă mica de Centrul Comercial LIDL avand la dispozitie: farmacii, spalatorie auto, curatatorie haine, servicii bancare şi financiare, servicii telefonie mobila, petshop-uri, cafenele, salon coafor, galerie fashion etc. De asemenea,  în 10 minute puteţi ajunge în zona centrala, respectiv Palas Mall, accesul realizandu-se facil, atat cu maşina personala, cat şi cu mijloacele de transport în comun.

Galata Residence beneficiaza de toate utilitaţile necesare unui mod de viaţa modern, fiind conceput să ofere nu numai o simpla locuinţa clientului, ci un apartament deosebit, în care confortul, intimitatea şi siguranta sunt cerinte absolute.

Modele apartamente din proiect

Top