Detalii proiect

Compania imobiliară PREMIER GRUP va ofera spre vanzare apartamente cu 1, 2 sau 3 camere, intr-un complex rezidential nou, situat in zona Popas Pacurari.

Complexul a fost proiectat cu scopul de a redefini standardele locative din Iasi, oferind avantajele reale celor ce isi doresc sa inceapa o viata noua intr un cadru deosebit si intr-un apartament cu un grad ridicat de confort.

Panorama asupra orasului, spatiile verzi, locurile de joaca, serviciul de administrare privata, paza si supravegerea video pentru accesul in imobile sunt doar o parte din avantajele si facilitatile de care clientii nostri se pot bucura alegand acest ansamblu rezidential.

Luminozitatea incaperilor, combinatia intre arhitectura moderna si modelul clasic de compartimentare, aduc un concept inedit si contribuie la sentimentul de confort si libertate de miscare.

Ansamblul pune la dispozitie 9 blocuri cu apartamente de 1,2 si 3 camere, spatii la demisolul blocurilor pentru activitati comerciale si un parc unic amenajat de 1400mp.

Fiecare imobil din cadrul complexului este prevazut cu un loc de parcare gratuit, iar apartamentele se livreaza la cheie cu finisaje din gama premium.

Apartamentele beneficiază de branșamente la toate utilitățile, contorizare individuală, centrală proprie și sistem de încălzire prin distribuitor, care oferă autonomie pe fiecare radiator și robinet în parte.

Toate materialele folosite la finisajele interioare sunt de cea mai bună calitate, alese cu grijă și responsabilitate față de siguranța și confortul locatarilor.

Sistem de încălzire în pardoseală, individual pentru fiecare apartament în parte, cu centrala termica pe gaz, Aristone Clas One in condensare, ce ofera:

 • Confort optim, căldura distribuindu-se uniform pe toată suprafața;
 • Reducerea cantității de praf și prevenirea apariției mucegaiului;
 • Economisirea spațiului prețios din locuință;
 • Temperatura ideală în casă în doar 30 minute de la pornirea sistemului;
 • Durata de viață de până la 100 de ani;
 • Sistemul se montează doar cu instalatori certificati REHAU, Garanție de 10 ani si despagubiri de 500.000 EUR pentru fiecare daună.

Preturile de achizitie in promotie sunt:

 • 1100 euro/ mp pentru plata integrala a apartamentului – 100%
 • 1200 euro/ mp  pentru credite bancare si plata cash cu avans de 30%.

Pentru blocurile D8 si D9 preturile de achizitie sunt:

 • 1000 euro/ mp la groapa
 • 1100 euro/ mp la rosu
 • 1200 euro/ mp la predare.

 

Modele apartamente din proiect


Apartamente cu 1 camera

Apartament 1 camera, Popas Pacurari, 41mp

Apartament 1 camera, Popas Pacurari, 41mp

bloc nou

EUR 44,500

Cod oferta: PG 54749


Apartamente cu 2 camere

Apartament 2 camere, Popas Pacurari, 60mp

Apartament 2 camere, Popas Pacurari, 60mp

bloc nou

EUR 58,500

Cod oferta: PG 54756


Apartamente cu 3 camere

Apartament 3 camere, Popas Pacurari, 80mp

Apartament 3 camere, Popas Pacurari, 80mp

bloc nou

EUR 85,000

Cod oferta: PG 54762

Top