Detalii proiect

Agentia Imobiliara PREMIER Grup va propune spre achizitie modele deosebite de apartamente intr-un bloc nou – Astoria Lux Residence din zona CUG-Valaea Adanca!

Astoria Lux Residence este un ansamblu 11 blocuri, cu un design deosebit, avand ca regim de inaltime Demisol+ Parter+2 nivele. Structura de rezistenţă este pe cadre din beton, proiectată conform normativelor în vigoare, atent verificată de autorităţile competente. Pereţii interiori de compartimentare sunt realizaţi din zidărie de cărămidă având proprietăţi fonoizolante. Exteriorul blocului este foarte important pentru confortul termic, motiv pentru care este folosită căramidă de cea mai bună calitate, izolată cu termosistem de 100mm.

Imobilul pune la dispoziţie apartamente cu 3  camere, cu suprafeţe generoase, compartimentari moderne şi preţuri foarte accesibile (de la 650 euro/mp), fiind predate complet finisate.
Termenul de finalizare este estimat în Martie anul 2018, cand va fi predata posesia de fapt catre proprietari.

Complexul Astoria Lux  Residence se dezvolta în zona CUG-Valea Adanca, o zona a orasului ce a devenit din ce în ce mai activa pe piata imobiliara în ultima perioada. Complexul este amplasat la o distanţă mica de Centrul Comercial SELGROS şi Piata agroalimentara CUG, avand la dispozitie: farmacii, spalatorie auto, curatatorie haine, servicii bancare şi financiare, servicii telefonie mobila, petshop-uri, cafenele, salon coafor, galerie fashion etc. De asemenea,  în 10 minute puteţi ajunge în zona centrala, respectiv Palas Mall, accesul realizandu-se facil, atat cu maşina personala, cat şi cu mijloacele de transport în comun.

Bonus la fiecare imobil achizitionat, loc de parcare, boxa la demisol si gradina.

Astoria Lux Residence beneficiaza de toate utilitaţile necesare unui mod de viaţa modern, fiind conceput să ofere nu numai o simpla locuinţa clientului, ci un apartament deosebit, în care confortul, intimitatea şi siguranta sunt cerinte absolute.

Modele apartamente din proiect


Apartamente cu 3 camere

Apartament 3 camere, Astoria Lux, 75mp

Apartament 3 camere, Astoria Lux, 75mp

bloc nou

EUR 52,000

Cod oferta: PG 21229

Top