Detalii proiect

Agentia Premier Grup Imobiliare va ofera spre vanzare apartamente cu 1 camera intr-o constructie noua, in CENTRU  CIVIC.

Proiectul este unul exclusivist, destinat persoanelor ce vor sa investeasca in imobilele destinate unei raport de inchiriere foarte avantajos.

Edificiul are regim de inaltime D+P+E+M este construit dupa ultimele norme europene pe cadre din beton armat cu peretii interiori si cei despartitori din caramida. Materialele de calitate superioara, finisajele prelucrate doar de profesionisti, dispunerea locuintei, ferestrele largi si luminoase multumesc si cele mai exigente gusturi in materie de locuinte.

Pozitionat excelent in centrul orasului, aproape de statii cu mijloace de transport in comun ce au rute catre toate zonele si punctele de interes ale Iasului, imobilul dispune si de multiplele facilitati din interiorul si exteriorul complexului: fatada deosebita a imobilului si multiple spatii verzi.

Apartamentele cu 1 camera avand suprafete construite cuprinse intre 30mp si 35mp se predau complet finisate si dotate cu urmatoarele: centrala termica proprie, tamplarie exterioara din PVC cu geam termopan 6 camere – 3 randuri de sticla, izolatie exterioara cu vata minerala, gresie, faianta, parchet, usi pentru interior, usa antiefractie, obiecte sanitare (toate optionale in functie de client sau de cea mai buna calitate din import Franta si Italia).

Apartamentele se predau racordate la toate utilitatile. 

La cerere, in acest stadiu, apartamentele se pot compartimenta si in 2 camere!

Modele apartamente din proiect

Top