Detalii proiect

Agentia PREMIER GRUP va ofera spre vanzare apartament cu 1, 2, si 3 camere intr-un complex rezidential nou, in Iasi, zona Tudor Vladimirescu. Situat foarte aproape de Iulius Mall, locuinta este aproape de majoritatea punctelor de interes ale orasului.

Proiectul este desfasurat pe o suprafata de 12000 metri patrati de teren si este compus din doua blocuri turn cu regimul de inaltime P+12E avand 196 de locuinte, locuri de parcare, spatii verzi amenajate, alei pavate, locuri de joaca pentru copii.

Blocurile sunt construite conform ultimelor norme europene, pe cadre din beton armat, fiind foarte facila recompartimentarea locuintelor dupa bunul plac. Materialele premium, finisajele executate doar de profesionisti, spatialitatea imobilelor, ferestrele mari si luminoase au scopul de a oferi un confort sporit viitorilor locatari si sunt dotate cu 2 lifturi avand capacitatea de 12 respctiv 6 persoane, casa scarii principala fiind placata cu gresie de trafic intens, antiderapanta, balustrade de inox, sticla securizata si cea de urgenta este in otel inoxidabil, acces securizat prin interfon/videointerfon, rampe pentru persoane cu dizabilitati.

Apartamentele se predau complet finisate cu urmatoarele dotari: centrala termica de apartament, tamplarie exterioara cu profil PVC cu 5 camere si 3 foi de sticla, usi pentru interior din MDF, usa antiefractie la intrare, obiecte sanitare, gresie, faianta, parchet, izolatie cu vata bazaltica si racordate la toate utilitatile, gaze naturale, curent electric, apa curenta, canalizare.

Modele apartamente din proiect


Apartamente cu 2 camere

Apartament 2 camere, T. Vladimirescu, 80mp

Apartament 2 camere, T. Vladimirescu, 80mp

bloc nou

EUR 93,000

Cod oferta: PG 26843


Apartamente cu 4 camere

Apartament 4 camere, T. Vladimirescu, 134mp

Apartament 4 camere, T. Vladimirescu, 134mp

bloc nou

EUR 172,000

Cod oferta: PG 26832

Top